Meidän tarina

Meidän Tarinamme

Rakkaudesta käsityöhön, taitavaan suunnitteluun ja kauniiseen valoon, Arolla.fi sai alkunsa. Yhtiömme perustajat ihastuivat Euroopan eri maissa valmistettuihin, ainutlaatuisiin ja käsin tehtyihin valaisimiin, ja heidän intohimonsa johti haluun tehdä nämä mestariteokset helposti saataville kaikille.

Kaikki alkoi ideasta, joka oli yksinkertaisuudessaan kaunis - tuoda Euroopan kauneimmat ja yksilöllisimmät valaisimet yhteen paikkaan, tuomaan valoa ja iloa kodeihimme.

Vieraillessamme taiteilijoiden työpajoissa ja seuratessamme heidän työskentelyään, näimme kuinka paljon aikaa, vaivaa ja taitoa kuluu jokaiseen käsin tehtyyn valaisimeen. Käsityöläisten intohimo ja omistautuminen tuotteilleen oli niin voimakas, että se inspiroi meitä jakamaan tämän kauneuden ja taidon maailmanlaajuisesti.

Arolla.fi syntyi tästä halusta. Missiomme on tuoda asiakkaillemme mahdollisuus nauttia näistä mestariteoksista omassa kodissaan. Valikoimaamme kuuluu eri puolilta Eurooppa peräisin olevia valaisimia, jotka on joko taitavasti käsin tai konein valmistettu. Jokainen lamppu on täynnä tarinoita ja persoonallisuutta.

Teemme yhteistyötä huolella valittujen kumppaneiden kanssa tarjotaksemme sinulle laajan valikoiman valaisimia, jotka kertovat tarinoita, heijastavat persoonallisuutta ja luovat tunnelmaa. Arolla.fi ei ole vain verkkokauppa, se on yhteisö ihmisille, jotka rakastavat designia, arvostavat käsityötä ja haluavat tuoda valoa maailmaan, yksi lamppu kerrallaan.

Kutsuisimme sinut liittymään meihin tällä matkalla. Tervetuloa valon taianomaiseen maailmaan, jota Arolla.fi elävästi edustaa!